ᐉ Домашно сладко Боров елексир "Сладката Мария" - 380 гр | Biotopic.bg - Онлайн био магазин

Домашно сладко Боров елексир "Сладката Мария" - 380 гр

  • 5,00 лв.

Поръчай веднага

Етикети: Сладката Мария, сладка и конфитюри, борови връхчета, домашно приготвени сладка

Родопско домашно сладко 

Боров елексир

Опаковка - 380 гр


Състав: борови връхчета и шишарки, захар, вода,регулатор на киселинността - лимонена киселина

Приготвя се от свежи борови връхчета и шишарки. Характерно за тях е високото съдържание на витамин С и В, както и лечебните свойства на етеричното масло.


Препоръчва се за хора от всички възрасти.


"Сладката Мария" е запазена марка на ЕТ Цветелина Чилингирова, малка семейна фирма, която прави сладка по домашни рецепти в малки количества и с много високо качество. Официално са на пазара от 2010 г. Работят както с горски, така и с култивирани плодове, които са специално подбрани. Качеството на  домашните сладка  е високо и постоянно, заради вниманието, което отделят и малкия обем на производство. Сладката са от цели плодове и съдържат само плод, вода, захар и лимонена киселина.Това, което Ви предлагаме е сладкото, което помните от вашето детство!


Сладката Мария са най-добрите сладка в България, произвеждани в екологично чист район в Родопите в производствената база в.Орехово, община Чепеларе.


Джем и Джем е семейна фирма създадена в гр. Пловдив през 1995 г. Основна политика на фирмата е производство сладка и конфитюри с високо качество от внимателно селектирани продукти.

Гордостта на фирмата е сертификатът от 2010 г.  за производството на Органик био продукти и сладка по домашна рецепта.

Модерната производствена база на Джем и Джем е построена върхо 6700 кв.м в южната част на Пловдив. Районът е защитен от промишлени замърсители, в полите на Родопите.

Фирмата притежава сертификати ISO 22000:2005 и IFS, които гарантират постоянно високо качество и контрол на продуктите.

Освен на българския пазар, фирмата има сериозно присъствие и на пазарите в САЩ, Канада, Русия, Китай, Япония, Тайван, Грузия, Италия, Австралия, Азърбайджан, Украйна, Македония, Израел, Сингапур, Чехия, Полша, Арабските държави, Унгария, Германия, Кипър, Дания, Англия, Португалия, Ирак, Албания, Холандия, Нова Зеландия и др.


Насладете се и вие на страхотните вкусове и аромати  на натуралните био сладка и конфитюри!