ᐉ Тинктура Чиста кръв 100 мл. Билка чудодейка | Biotopic.bg - Онлайн био магазин

Тинктура Чиста кръв 100 мл. Билка чудодейка

  • 15,00 лв.

Поръчай веднага

Етикети: Билка чудодейка, хранителни добавки

Действие: Тинктура Чиста кръв е предназначена за активно подпомагане на организма в процеса на неговото очистване и освобождаването му от крайните продукти, получени при обмяната на веществата. Уникална по своя състав и действие, Тинктура Чиста кръв се доказа във времето като мощен очистител на кръвта и на целия организъм. Необходимост от пречистване на кръвта и организма като цяло може да се появи след боледуване, при активно физическо натоварване, съчетано с гладуване, при хроничен запек, при излишък на месо и мазнини в храната както и при недостатъчната консумация на вода.

Състав:Спиртно-воден извлек от бял равнец, карамфил, орех, пелин, маточина и горчив портокал.

Белият равнец е незаменимо средство за пречистване на кръвта и силен детоксикатор на организма. Регулира кръвообъщението и действа оздравително на кръвоносната система.

Карамфилът е най-добрата естествена алтернатива на синтетичните аналгетици, мощен очистител, един от най-активните антиоксиданти и доказан антисептик.

Орехът притежава доказано противовъзпалителен и тонизиращ ефект върху тялото. Богат на йод, той има изявено антимикробно и антигъбично действие.

Пелинът е добре известен като тоник на мускулатурата на отделителната система. Притежава доказано антигъбичен и противопаразитен ефект.

Маточината е богата на етерични масла с ярко изразено болкоуспокояващо, имуностимулиращо и антиоксидантно действие.

Горчивият портокал е сред най-мощните очистители на кръвта и тялото. Има ясно изразен антибактериален, антимикробен и антисептичен ефект върху организма. Силен съюзник в борбата с рака.

 

Прием:  Без лекарско предписание. Да се приема сутрин и вечер поне 30 минути преди или след хранене по 1 чаена лъжичка / 4мл. / от тинктурата, разтворена в 150 мл. вода.При комбиниран прием на две и повече тинктури всяка от тях да се приема само един път на ден на разстояние поне 4 часа една от друга.

Хранителна добавка: Да не се превишава препоръчителната доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място, недостъпно за деца!