ᐉ Капсули нощна свещица, Dr. Förster | Biotopic.bg - Онлайн био магазин

Капсули нощна свещица, Dr. Förster

  • 44,50 лв.
  • Производители Dr.Förster
  • Модел Капсули нощна свещица
  • Наличност В наличност

Поръчай веднага

Етикети: Dr. Förster, Капсули нощна свещица

Капсули с масло от нощна свещица


Състав: пълноценно масло от върболика с витамин Е и Витамин В6, както и Omega 6 и Витамин F


Приложение:


*за облекчаване на проблемите при ПМС

*за ускоряване метаболизма на нервните клетки

*за облекчаване на ревматоиден артрит

*при алергични състояния

*за функциониране на метаболизма и стимулиране растежа на ноктите и косата

като добавка при терапията на множествена склероза

*при невропатии, особено при диабетици (възпаление на нервите)

Капсулите върболика с естествен Витамин Е на Dr.Forster съдържат прецизно подбрани и оптимално балансирани количества от тази билка в комбинация с витамините Е и В6, както и олигоминерали със синергистично действие. Препоръчват се като хранителна добавка при нарушения в метаболизма в резултат на недостатъчно движение, нездравословен начин на хранене и живот. Осигуряват баланс на метаболизма и добро здравословно състояние.


Препоръчват се:


*за доброто функциониране на имунната система и за хормонално равновесие

*облекчават успешно предменструалните проблеми

раздразнителност, главоболие, свръхчувствителност, подуване и болка в гърдите

*притежават противовъзпалително действие, особено при вирусни и алергични заболявания, както и при различни екземи

*за метаболизма на нервните клетки, особено при диабетична невропатия

*за метаболизма на кожата, косата и ноктите (в комбинация с цинк подобрява състоянията на акне, укрепва ноктите)

*забавя процеса на стареене

*подпомага регулирането на телесното тегло

*намалява повишеното кръвно налягане

*помага при лечението на умерено изразен ревматоиден артрит (намалява възпалението в огнището му)

*забавя развитието на множествена склероза

*използва се при отказване от алкохол (защита за черния дроб и бъбреците)

Помощ при ПМС проблеми

Върболика е билка, която индианците употребяват от векове. Маслото, което се извлича от това северноамериканско растение има високо съдържание на две ценни есенциални полиненаситени мастни киселини: линоловата и гама-линолеиновата киселина, които в медицинската литература са известни като OMEGA-6. След редица биохимични процеси в организма те се превръщат в простагландин, хормон, необходим за множество телесни функции.


Редица изследвания сочат, че той е много ефикасен при лечението на симптомите на ПМС (предменструалния синдром), които най-често са раздраднителност, главоболие, чувствителност, подуване и болка в гърдите. Всъщност, около 50 % от жените в менструална възраст страдат от някаква форма на ПМС. Симптомите се движат от почти незабележими до подчертано изтощителни.


Още през 1931 година учените предполагат, че това състояние се обуславя от хормоналното неравновесие, свързано с менструалния цикъл. Сега с положителност се знае, че причината за ПМС е в липсата на баланс на хормона на яйчниците - естроген, но също така и на хормона пролактин, както и на хормоните на щитовидната и на надбъбречната жлеза. Техните променливи нива в предменструалния период влияят негативно върху самочувствието, настроението и физиологичното състояние.


Върболиката, благодарение на двете изключително важни ненаситени мастни киселини, обозначени като OMEGA-6, участват със своите молекули в много жизнено важни процеси в организма. Те са необходими са доброто функциониране на имунната система (макрофаги, гранулоцити, лимфоцити) и което е най-важното, за хормоналното равновесие (ПМС, менструални проблеми, перименопауза).


Съставките на върболика оказват положително въздействие при различни противовъзпалителни процеси, особено по време и след вирусни заболявания, алергии и различни екземи. Важно е и тяхното участие в метаболизма на нервните клетки - особено при диабетична невропатия, а също така и за метаболизма на кожата, косата и ноктите.


Препаратът на Dr.Forster съдържа прецизно подбрани и оптимално балансирани количества от тази лековита билка, в комбинация с витамините Е и В6, както и олигоминерали със синергистично действие. Маслото, получено от върболика, облекчава успешно предменструалните проблеми, помага за регулирането на телесното тегло, намалява повишеното кръвно налягане, подпомага лечението на умерено изразени случаи на ревматоиден артрит (намалява възпалението в неговото огнище), забавя напредването на множествената склероза. В САЩ този препарат се прилага при хиперактивни деца, а в комбинация с цинк подобрява състоянието на кожата при акне и укрепва ноктите.


Богатство от ненаситени мастни киселини - хормонално равновесие по естествен начин


*маслото от върболика съдържа OMEGA-6 ненаситени мастни киселини, които са важни за хормоналното равновесие и за имунната система

*облекчава успешно предменструалните проблеми (ПМС), както и проблемите по време на менопауза

*помага при хронична умора и психическо изтощение (естествен антидепресант)

*действа противовъзпалително, регулира мазнините в кръвта и намалява повишеното кръвно налягане - превенция на атеросклерозата

*препоръчва се при екземи и други кожни заболявания - кожата, косата и ноктите стават здрави, блестящи и красиви

*като хранителна добавка при хора с недостатъчна двигателна дейност, при неправилно хранене и нездравословен начин на живот - осигуряват балансиран метаболизъм и добро самочувствие.

Опаковка : 100 капсули


 Източник: каталог РСИ