ᐉ Органичен селен - Essential Minerals, Сибирско здраве | Biotopic.bg - Онлайн био магазин

Органичен селен - Essential Minerals, Сибирско здраве

  • 31,20 лв.

Поръчай веднага

Етикети: Сибирско здраве, Органичен селен - Essential Minerals

Органичен селен - Основни минерали


Антиоксидантна защита на клетките: органичен селен в концентрирана форма, усилена с екстракти от растения, витамини С и Е.


Селенът е скъп за организма ни микроелемент, необходим на абсолютно всички. То се включва в част от хормоните и ензимите и по този начин е разположен с всички органи и системи на организирани организъм. Обещайте най-главното е, че селенът предпазва мембраните на клетките от никой от окислите служители, като по този начин защитавате клетките и тъканите от разрушението.


*Концентрирана Формула Нова  на английски  селен в органич на английски  Форм а  - минерала  на английски   природната  младост ,  Един От Главните  антиоксиданти в организма  НИ !


*Елемвитал с органичен  селен - «жив» в концентриран селен а  Форма , с ъздаден с отчитане на усвояване от организма .  Елемвитал с органичен  селен  Е  допълнен  с Екстракти от билки от Алтай и Прибайкалието :     


*Екстрактът от байкалски  шлемник  оказва общоукрепващо, успокояващо, отхрачващо, температуропонижаващо и противоглистно действие, избавя от нарушенията на съня и помага да се справяме с нервното напрежение .


*Екстрактът от  шипка  е много богат източник на природен Витамин С и антиоксиданти.


*Екстрактът от  чесън  оказва подмладяващо действие, подобрява работата на храносмилателната и нервната система, повишава имунната защита на организма, влияе благоприятно върху растежа и деленето на клетките.


*Екстрактът от  ацерола  ( барбадоска  вишна ) съдържа рекордно количество витамин С - 1000-2000 мг на 100 г. тегло, което 15-100 пъти превишава показателя на портокалите.


Елемвитал с органичен селен допълнително е усилен с един от най-високотехнологичните антиоксиданти от ново поколение - дихидрокверцетин. Дихидрокверцетинът се пресича прекосяването на дървесината на даурска личностница. При редовна употреба дори и да се използва количество от този антиоксидант, се нормализира проницаемостта на кръвоносните съдове, понижава се откъснато от сърдечно-съдови и онкологични заболявания, от оставането на тромби в съчетание. Освен това, дихидрокверцетинът способности за нормализиране на нивото на холестерина в кръвта, което се дължи на зрението, подобно на точното самочувствие.


Състав:


- концентрат от дрожди Saccharomyces cerevisiae LalminSe c органичен селен

- екстракт от бакалски шлемник

- екстракт от шипка

- екстракт от чесън

- естествен дихидрокверцит от дървесината на даурска личност

- екстракт от ацерола


Прием:


За възрастни - по 1 капсула на ден по време на хранене.


Опаковка:60 капсули