ᐉ ТАБЛЕТКИ НАТТО „GUOZHEN“, New Era | Biotopic.bg - Онлайн био магазин

ТАБЛЕТКИ НАТТО „GUOZHEN“, New Era

  • 95,95 лв.
  • Модел ТАБЛЕТКИ НАТТО „GUOZHEN“
  • Наличност В наличност

Поръчай веднага

Етикети: New Era, ТАБЛЕТКИ НАТТО „GUOZHEN“

Натто е вид специфична традиционна японска храна,която се приготвя от ферментирали соеви зърна в специална закваска.Богатото съдържание на ензима натокиназа в натто помага за разграждане на фибрина в кръвта, който предизвиква образуване на тромби, стесняване и запушване на кръвоносните съдове и повишено кръвно налягане. В човешкия организъм този ензим живее до 12 часа. Урокиназата има аналогичен ефект, но живее в организма от 4 до 20 минути. Изследванията показват, че ефектът на тромболизата протича около 12 пъти по-бързо при приема на неголямо количество наттокиназа, отколкото при значително количество урокиназа

Състав: ферментирали соеви зърна, глог, нар, грозде

ПОЛЗИ И ПРЕИМУЩЕСТВА: 1. Разумното съотношение и синергията между четирите компонента ускорява тромболизата, активизира кръвообращението, предотвратява запушването на съдовете, намалява вискозитета на кръвта и защитава сърдечно-съдовата система; 2. Натто премахва прекомерното количество фибрин – неглобуларен белтък, причина за появата на тромба; 3. Подобрява микрофлората на стомашно-чревния тракт; 4. Витамин К - намалява болката в ставите, превенция срещу остеопороза; 5. Ефективен при болест на Алцхаймер (унищожава амилоидните влакна); 6. Намалява съсирването на кръвта, което помага при инфаркт на миокарда, инсулт и белодробна емболия; 7. Гроздето разширява съдовете и повишава циркулацията на кръвта, освен това ресвератролът, съдържащ се в гроздето, представлява силен антиоксидант – убива бактерии, вируси,гъбички; ликвидира свободните радикали; увеличава глюкозната толерантност на диабетици; поправя увреденото ДНК на клетките; 8. Глогът очиства „боклука” от съдовете. Той се използва за подобряване на храносмилането, при запушване на енергията Ци, за укрепване на сърдечните мускули, подобрява кръвообращението; 9. Нарът защитава и възстановява стените на съдовете, прави ги еластични и нечупливи. Съдържа много фито- вещества, защитаващи слизестите повърхности на артериите от увреждания и възпаления, способен е да извежда холестерола от организма, да разрежда кръвта и да очиства стените на съдовете от плаки.

Препоръчва се при: - Предразположение към сърдечно-съдови заболявания; - Нарушено кръвообръщение; - За профилактика на тромбоза.


ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ПРОФИЛАКТИЧНА ДОЗА

ТАБЛЕТКИ НАТТО:

2-3 таблетки сутрин и вечер, 30-60 минути след хранене.

Опаковка - 90 таб.