ᐉ Royal Maris гел, 50мл, Royal Life | Biotopic.bg - Онлайн био магазин

Royal Maris гел, 50мл, Royal Life

  • 28,20 лв.
  • Производители Royal Life
  • Модел Royal Maris гел
  • Наличност В наличност

Поръчай веднага

Етикети: Royal Life, Royal Maris гел

Royal Maris гел


Антисептични средства за кожата и лигавицата


Състав: 

Maris Aqua

Хидрогел

Натриев оксихлорид

Кислород


Предназначение:

Royal Maris гел е природно средство, което не предизвиква раздразнения. Подходящ е за дезинфекция на рани и драскотини, спомага зарастването им, спира кървенето. Намалява болката и сърбежа при ухапвания от комари и други насекоми. 

 

Ефективно унищожава всички видове микроорганизми (бактерии, вируси, гъбички), които са причина за възникване на инфекции по кожата и лигавиците. Използва се за почистване на кожата на лицето и тялото при акне, пъпки, инфекции. Подходящ за кожата и лигавиците на главата, тялото и интимните части. 

 

Препоръки за употреба:

За деца, тийнейджъри и възрастни – нанася се от 1 до 4 пъти на ден. Може да се използва за дезинфекция след бръснене, след козметични процедури, депилиращи кремове и медицински педикюр, за корекция на белези, за облекчаване на хематоми и ставни отоци, за дезинфекция на устната кухина и спиране кървенето на венците, намалява честотата на поява на зъбен кариес и пародонтоза. 

 

Забележка: Отстранява се с вода. Действа избелващо на цветните материи. Да се съхранява на тъмно и хладно място, недостъпно за деца. След употреба в устната кухина остава солен вкус. 

 

Приложение и действие:

Антисептик за кожата и лигавиците, приготвен от водата на чистото Адриатическо море, обогатен с кислород. 

Напълно естествено вещество, създадено чрез електролиза и катализация на морска вода.

Royal Maris спрей и гел съдържат едноатомен кислород, който унищожава микроорганизмите върху кожата и лигавиците, без да уврежда клетките. 

Само за 1 до 5 минути унищожават всички вредни микроорганизми, като в същото време спомагат за бързото възстановяване на засегнатите клетки и бързото заздравяване на рани. Поради това дезинфекцира и рехабилитира наранявания от всякакъв вид, стимулира зарастването на ожулвания, рани, декубитални рани и рани, причинени от диабет. 

Действа антимикробно на бактерии, вируси и гъбички, предпазва от инфекции и възпаления, спира кървенето, намалява болката и сърбежа, подпомага бързото зарастване на рани. 


Не предизвиква раздразнения. 

Помага при ухапвания от насекоми (комари, оси, пчели, конски мухи, паяци, бълхи, кърлежи и др.) - намалява болката, подуването и сърбежа, като за 1 минута може да се предотврати разпространението на инфекцията. 

Поради силните окисидационни свойства, е необходимо да се избягва контакт с цветни тъкани. 

След употреба в устната кухина остава солен вкус. 

В случай на контакт с очите, те трябва да се изплакнат обилно с вода.

Опаковка: 50 мл