ᐉ Royal Maris спрей, 100мл, Royal Life | Biotopic.bg - Онлайн био магазин

Royal Maris спрей, 100мл, Royal Life

  • 31,50 лв.
  • Производители Royal Life
  • Модел Royal Maris спрей
  • Наличност В наличност

Поръчай веднага

Етикети: Royal Life, Royal Maris спрей

Royal Maris спрей


Антисептични средства за кожата и лигавицата


Състав:

99,8% Maris Aqua

0,2% Натриев оксихлорид

Кислород


Предназначение:

Използва се за третиране на открити повърхностни рани, ожулвания, наранявания, мехури, пъпки и акне, зачервяване и повърхностни инфекции, гъбички по ръцете, краката и по ноктите, изгаряния (особено слънчеви), алергии, херпес, ухапвания от комари и други насекоми, успокоява и намалява сърбежа само след минута.


Препоръки за употреба:

Прилага се директно върху здрава или увредена кожа или лигавица, един или повече пъти, с или без втриване, в зависимост от необходимостта. Минималното време за действие на спрея е 60 секунди. Може да бъде отстранен от кожата или лигавиците чрез изтриване или промиване с вода.


Противопоказания не са известни. Спреят може да се използва в съотношение 1:10 за дезинфекция на детски ръце, плодове и зеленчуци, а в концентрирана форма за почистване и дезинфекция на бебешки шишета, биберони, играчки.


Приложение и действие:


Антисептик за кожата и лигавиците, приготвен от водата на чистото Адриатическо море, обогатен с кислород.

Напълно естествено вещество, създадено чрез електролиза и катализация на морска вода.

Royal Maris спрей и гел съдържат едноатомен кислород, който унищожава микроорганизмите върху кожата и лигавиците, без да уврежда клетките.

Само за 1 до 5 минути унищожават всички вредни микроорганизми, като в същото време спомагат за бързото възстановяване на засегнатите клетки и бързото заздравяване на рани. Поради това дезинфекцира и рехабилитира наранявания от всякакъв вид, стимулира зарастването на ожулвания, рани, декубитални рани и рани, причинени от диабет.

Действа антимикробно на бактерии, вируси и гъбички, предпазва от инфекции и възпаления, спира кървенето, намалява болката и сърбежа, подпомага бързото зарастване на рани.

Не предизвиква раздразнения.

Помага при ухапвания от насекоми (комари, оси, пчели, конски мухи, паяци, бълхи, кърлежи и др.) - намалява болката, подуването и сърбежа, като за 1 минута може да се предотврати разпространението на инфекцията.

Поради силните окисидационни свойства, е необходимо да се избягва контакт с цветни тъкани.

След употреба в устната кухина остава солен вкус.

В случай на контакт с очите, те трябва да се изплакнат обилно с вода.


Забележка: Поради силно изразените оксидантни свойства да се избягва контакт с цветни тъкани. Да се съхранява плътно затворен в оригиналната опаковка, далеч от слънчева светлина и източници на топлина, на място недостъпно за деца.


Опаковка: 100 мл


Производител: Royal Life