ᐉ Натурален Заглаждащ плацентен крем, 50 гр, ТианДе | Biotopic.bg - Онлайн био магазин

Заглаждащ плацентен крем, 50 гр, ТианДе

  • 17,20 лв.
  • Производители Tiande
  • Модел Заглаждащ плацентен крем
  • Наличност В наличност

Поръчай веднага

Етикети: ТианДе, Заглаждащ плацентен крем

Описание:

*Ако тенът на лицето ви е вял, ще ви помогне крем, изравняващ тена, от серия Sheep Placenta. Той балансира състоянието на кожата, като се бори със зачервяванията и лющенето в чувствителните участъци, прави тена на лицето по-равномерен, а също така насища кожата с влага, повишавайки тургора и изравнявайки релефа. Активни компоненти на крема — екстракт от плацента и хиалуронова киселина.


Предназначение:


*Спомага за намаляването на пигментацията, изравнява тена на лицето.

*Хидратира кожата, поддържа естествените защитни механизми.

*Забавя появата на забележими признаци на стареене.


Активни съставки:


*Екстрактът от плацента (Placental extract) е продукт, получен по метода хидролиза (разграждане) на плацентната тъкан, неповторим природен комплекс, съдържащ белтъци, аминокиселини, полизахариди, липиди, ензими, ненаситени мастни киселини, витамини и микроелементи.

*Стимулира «белтъка на младостта»: протеин, който се съдържа в овчата плацента, по състав наподобява основния строителен белтък в човешката кожа — колаген, естественото производство, на който в организма значително се редуцира към 35-годишна възраст, което води до поява на бръчки.

*«Блокира» свободните радикали: те са признати виновници за преждевременното стареене. В кожата най-силно от тях страда колагенът, тъй като радикалните молекули възпрепятстват свободното преместване на молекулите в колагеновите влакна, в резултат на което те образуват връзки, губят гъвкавостта си и стават твърди.

*Намалява трансепидермалните загуби на влага: аминокиселините на екстракта от плацента създават върху кожата защитен филм, който възпрепятства загубата на влага, без да затруднява клетъчното дишане.

*Осигурява наситено подхранване на клетките: екстрактът от плацента съдържа комплекс от подхранващи вещества, сред които аминокиселини, ензими, минерални вещества и много др.

*Повишава «козметичния имунитет»: кожата е имунокомпетентен орган. Това означава, че тя сама носи отговорност за имунитета си! За тази цел кожата е въоръжена с цяла система от имунни клетки: Лангерхансовите клетки осъществяват контрол, клетките лимфоцити «бомбардират» врага, а клетките макрофаги «довършват» външните агенти.


Хиалуроновата киселина (Hyaluronic acid):

*е най-важният влагозадържащ компонент на кожата: 1 гр. хиалуронова киселина поглъща 3 л вода!

*не само насища кожата с влага, но и създава на повърхността въздушен защитен филм, който пречи на изпарението, възпрепятствайки обезводняването в по-дълбоките слоеве кожа;

*притежава лифтинг ефект, повишава тургора на кожата;

*притежава антиоксидантно действие;

*е гениален логистик: никога няма да достави прекалено много течност там, където няма нужда, и няма да остави да умрат от жажда «пресъхналите» зони на кожата.


Прилагане:


*Нанесете малко количество крем върху предварително почистена кожа на лицето и шията с внимателни кръгови движения, като избягвате зоната около очите.


Подхожда за всички типове кожа след 35-годишна възраст.


Резултат:


*Подобряване на тена и повишаване на тонуса на увяхващата кожа,  изравняване на тона и микрорелефа.