ᐉ Натурален Овлажняващ крем с подхранваща основа, 50 гр, ТианДе | Biotopic.bg - Онлайн био магазин

Овлажняващ крем с подхранваща основа, 50 гр, ТианДе

  • 17,20 лв.
  • Производители Tiande
  • Модел Овлажняващ крем с подхранваща основа
  • Наличност В наличност

Поръчай веднага

Етикети: ТианДе, Овлажняващ крем с подхранваща основа

Описание:

*Хидратиращият крем с подхранваща основа насища кожата с влага, заедно с това я подхранва и стимулира обновяването за сметка на съдържанието на екстракт от плацента и масло от пшеничен зародиш.


Предназначение:

*Спомага нормализирането на водно-липидния баланс на кожата и повишаването на защитните свойства на епидермиса.

*Омекотява и подхранва кожата, предпазвайки я от изсушаване и лющене.

*Активизира регенеративните процеси, като спомага подмладяването на кожата.

*Екстрактът от плацента (Placental extract) е продукт, получен по метода хидролиза (разграждане) на плацентната тъкан, неповторим природен комплекс, съдържащ белтъци, аминокиселини, полизахариди, липиди, ензими, ненаситени мастни киселини, витамини и микроелементи.

*Стимулира «белтъка на младостта»: протеин, който се съдържа в овчата плацента, по състав наподобява основния строителен белтък в човешката кожа — колаген, естественото производство, на който в организма значително се редуцира към 35-годишна възраст, което води до поява на бръчки.

*«Блокира» свободните радикали: свободните радикали са признати виновници за преждевременното стареене. В кожата най-силно от тях страда колагенът, тъй като радикалните молекули възпрепятстват свободното преместване на молекулите в колагеновите влакна, в резултат на което те образуват връзки, губят гъвкавостта си и стават твърди.

*Намалява трансепидермалните загуби на влага: аминокиселините на екстракта от плацента създават върху кожата защитен филм, който възпрепятства загубата на влага, без да затруднява клетъчното дишане.

*Осигурява наситено подхранване на клетките: екстрактът от плацента съдържа комплекс от подхранващи вещества, сред които аминокиселини, ензими, минерални вещества и много др.

*Повишава «козметичния имунитет»: кожата е имунокомпетентен орган. Това означава, че тя сама носи отговорност за имунитета си! За тази цел кожата е въоръжена с цяла система от имунни клетки: Лангерхансовите клетки осъществяват контрол, клетките лимфоцити «бомбардират» врага, а клетките макрофаги «довършват» външните агенти.


Маслото от пшеничен зародиш (Triticum vulgare germ oil):

*съдържа витамин А, сяра, цинк и мед — комплекс, стимулиращ естествения синтез на фибриларни белтъци на колагена и еластина, които придават на кожата еластичност и гъвкавост, подобряват структурата и релефа на кожата, спомагат изглаждането на възрастовите бръчки;

*съдържа висока концентрация на родствени на кожата мастни киселини (линолева и олеинова), които укрепват бариерните й качества, възпрепятстващи трансепидермалната загуба на влага и предотвратяващи появата на лющене и раздразнения;

*съдържа витамин Е в най-активна алфа-токоферолна форма, благодарение на което притежава силен антиоксидантен ефект, защитава кожата от разрушителното действие на свободните радикали.


Прилагане

*Нанесете крема върху почистена кожа на лицето и шията с внимателни кръгови движения, като изключвате зоната около очите.


*Подхожда за всички типове кожа след 35-годишна възраст.


Резултат:

*Кожата си възвръща еластичността и жизнената сила!