ᐉ НАТУРАЛЕН ГЛИЦЕРИНОВ САПУН С КАРАМФИЛ, 80г, Елена Пеева - | Biotopic.bg - Онлайн био магазин

ГЛИЦЕРИНОВ САПУН С КАРАМФИЛ, 80г, Елена Пеева

  • 2,00 лв.

Поръчай веднага

Етикети: Елена Пеева, сапуни, глицеринови сапуни, пчелни сапуни, пчелни продукти, карамфил, акне, екзема

ОПИСАНИЕ

Пчелен глицеринов сапун с пчелен мед и  карамфил.


Карамфилът произхожда от Индонезия и се използва над 2000г в билковата козметика. Той е силен антиоксидант, действа подмладяващо, има изключително противогъбично действие и влияе благоприятно върху акне.  Подходящ е за ежедневна употреба.


Глицериновите сапуни са познати от близо 200 години. Те са с високо съдържание на глицерин, съставна част на всички масла. За разлика от повечето компоненти в съвременната козметика, глицеринът има натурален произход, добива се чрез хидролиза от различни растителни  мазнини.


Глицеринът успокоява и овлажнява без неприятното усещане за омазняване, което създават маслата, дори и най-леките мазнини  и освен това създава невидим защитен слой срещу агресията на околната среда. Глицеринът стимулира излющването на мъртвата кожа. Затова след продължителна употреба на продукти с глицерин тя става по-гладка, а луничките изсветляват. Ускорява заздравяването на епидермиса при нараняване или кожни заболявания, които са свързани със свръх кератинизация, например псориазис.


Глицериновите сапуни са изцяло ръчно направени и не съдържат синтетични химически вещества и консерванти. Могат да се използват ежедневно, без риск от странични ефекти. Използването на глицеринови сапуни дарява на кожата влага, мекота, свежест и младежко излъчване.


Съдържание: пчелен мед, карамфил, етерично масло от лавандула, етерично масло от карамфил, ароматно масло от мед и мляко, прозрачна глицеринова база, на основата на растителни продукти(Propylene Glycol , Water , Sodium Stearate, Sorbitol, Coco Glucoside, Glycerin, Coco Betaine, Citric Acid)


Внимание! Продуктът е изработен от напълно натурални съставки, обърнете внимание, че това е жив биологичен продукт, и може да има промени в цвета и аромата от партида до партида.