ᐉ Фиточай от диви билки № 7 (Лекота на движението) - Baikal Tea Collection, Сибирско Здраве | Biotopic.bg - Онлайн био магазин

Фиточай от диви билки № 7 (Лекота на движението) - Baikal Tea Collection, Сибирско Здраве

  • 13,20 лв.

Поръчай веднага

Етикети: Сибирско Здраве, Фиточай от диви билки № 7 (Лекота на движението) - Baikal Tea Collection

Фиточай от диви билки № 7 (Лекота на движението) - Baikal Tea Collection


Поддържайте здравето на ставите с помоща на природата! Комбинация, основаваща се на полски хвощ и блатен петолистник нормализира водно-солевия баланс и отслабва ефекта на вредните метаболитни продукти.

Очистващият растителен комплекс на фиточая (листата от червена боровинка, черен касис, стръковете от обикновено орехче и хвощ) способства нормализацията на водния и минерален обмен в ставите, възпрепятства отлагането на соли по тях и други вредни продукти, вследствие обмяната на веществата. Натуралният противовъзпалителен комплекс (очиболец и корен от сладник) премахва оточността и възпаленията в ставите.

Източниците на витамин С и биофлавоноиди (листа от червена боровинка и плодовете от шипка) осигуряват здравина и износоустойчивост на ставите, а също и подпомагат синтеза на колагенови влакна, образуващи скелето на ставния хрущял.

Натуралните източници на минерални вещества (шипка и хвощ) поддържат здравината на костната тъкан.

Състав: листа черен касис, червена боровинка, плод шипка, стръкове обикновено орехче, очиболец, хвощ, блатен петолистник

Начин на употреба: 1 пакетче на ден

Опаковка: 30 филтър пакетчета.